Waarom heeft hij Harry Styles als achtergrond?!
Ik kan me voorstellen dat een van de eerste dingen was die je dacht toen je mijn profiel bekeek, wordt weergegeven in de titel. Meestal zou het niet zo opvallen dat MR Styles als achtergrond wordt gebruikt, miljoenen hormonale One Direction fans doen dat namelijk ook. Maar ik ben een jongen, en ik gil niet als ik hem op mijn scherm zie. 

Maar waarom staat Harry Styles dan op mijn achtergrond en niet bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo? Simpelweg omdat ik, in tegenstelling tot de meeste andere jongens een fan ben van de muziek van One Direction. Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt hoe dat in godesnaam komt. Ik zal het uitleggen:

Zo'n 3 jaar geleden zat ik in de brugklas, en ik was nog echt zo'n brugger. Je weet wel, nog geen enkele interesse voor uiterlijk, en nog steeds de kleren aan die je ouders mooi vonden. Maar op de middelbare school veranderde dit, en ik wilde graag een ander soort kleren aan en cool haar. maar hoe kwam ik erachter hoe dat moest? Sommigen zullen waarschijnlijk gewoon naar een kledingwinkel zijn gelopen en maar wat geprobeerd hebben ( wat een goede manier is) maar ik deed het anders, ik nam een rolmodel. En dat werd Harry Styles. Ik vond hem toen echt heel cool, ik wilde wel een beetje zoals hem zijn. Een misverstand dat overigens vaak ontstaat over rolmodellen is dat je ze lettelijk wil kopiëren en helemaal jezelf niet meer wilt zijn. In mijn geval was dit echt totale Bullshit. Het enige wat ik deed was een beetje kijken naar hoe hij zich kleedde, en hoe zijn haar zat. Dit hielp om me een beetje te oriënteren met wat mijn stijl nou was. Ik had voor die tijd al een keer iemand iets horen zeggen wat ik toen al die tijd in gedachten heb gehouden: 'Als je een rolmodel hebt, kun je kopiëren wat je wilt, maar het zal je nooit helemaal lukken, en dat deel dat niet lukt, dat ben jij zelf' 

Ook  was er wat mij betreft niks mis met hun muziek, dus die luisterde ik af en toe. En ik werd uiteindelijk een fan. Al moet je in mijn geval dus het woord 'fan' nuanceren. Ik vind de muziek goed, en sta dus niet gillend bij een concert ofzo. 

Zo hielp 1D me om te groeien in mijn hele uiterlijk. Tot op de dag van vandaag zijn zij mijn rolmodellen! :) 


Elias

Reacties

Populaire posts