4 Youtubers die het kijken waard zijn.

Anno 2015 kijken er meer mensen naar Enzo Knol dan naar Spangas. Youtube wordt groter en groter, en daarmee ook het aanbod in kanalen. Ik heb hieronder er 5 voor je uitgekozen die het kijken waard zijn. Enjoy.

                              
                                                                    1 Thekelvlog 

Thekelvlog wordt gemaakt door Kelvin Boerma. Hij voornamelijk ook bekend van zijn andere kanaal Cinemates, wat hij samen met zijn goede vriend Peter de Harde produceert. Maar waarom zou je naar dit kanaal willen kijken? Nou ten eerste zijn de filmpjes NOOIT saai, ze zijn kort en heel snel, waardoor het interessant blijft voor zijn kijkers. Verder praat hij in zijn filmpjes over onderwerpen die meestal nergens over zouden gaan, maar hij weet het toch altijd interessant te maken. Ook heeft hij humor, iets wat er voor zorgt dat er in het kanaal een goede mix tussen serieuze en grappige filmpjes is. Probeer het zelf, hieronder de trailer van zijn Kanaal. Dan gaan we voor het volgende kanaal naar een Amerikaan, die Jonathan heet. 
                                                 

En serieus, ik meen het, deze gast is echt een ware kunstenaar. Als iemand op Youtube het verdient om Madison Square Garden uit te verkopen, dan is hij het wel. Hij maakt zulke coole muziekfilmpjes, het is echt ongelooflijk. Hij doet het hele productieproces alleen, en dus duurt het meestal lang voor dat hij weer een filmpje online zet. Zo lang dat zijn kijkers meestal een half jaar moeten wachten. Maar dat hebben ze ervoor over. Want de content die hij maakt is kwalitatief echt heel goed. En meestal moet je de filmpjes wel een keer of 6 kijken, wil alles echt hebben gezien. 
Een klik op de aboneerknop is het kanaal  PAINT zeker waard. 
Dit is zijn op een na laatste filmpje, mijn persoonlijke favoriet:De volgende Youtuber komt ook uit Amerika, en hij heet Tyler Oakley.                                                 
                                           

Tyler Oakley heeft iets wat de vorige twee Youtubers niet hebben: een maatschappelijke boodschap die binnenkomt. Hij is namelijk homo, en komt hier openlijk voor uit ( Go Tyler!!). Tel daar bij op dat hij een levende knuffelbeer is, en vermenigvuldig dit met zijn aanstekende enthousiasme, en je hebt één van de grootste Youtubers ter wereld. En die 7 miljoen subscribers zijn fan, echt heel erg. Zo ging hij bijvoorbeeld naar een 1D concert, wat er voor zorgde dat hij in aanraking kwam met een stadion vol Tyler fans ( zelfde doelgroep.) Watch and be asthonished.

Verder is elk project dat hij start in een groot succes. Zo haalde hij samen met zijn fans een half (!!) miljoen dollar op voor een goed doel dat jongeren van zelfmoord behoed. Zijn kanaal is dus het bekijken waard! 

                                        En dan de laatste Youtuber van vandaag: Eenhoornjoost. 

                                              

Eenhoorjoost is volgens Kelvin en Mertabi een potenitëel grote Youtuber. En ik denk dat ik wel een idee heb waarom. Hij heeft namelijk een maatschappelijke boodschap, én humor! ( pak maar in Kelvin, Tyler) Zijn ouders zijn allebei al heel vroeg gestorven, wat er voor zorgt dat je hem serieus kan nemen. Maar tegelijkertijd danst hij ook in zijn onderbroek in zijn tuin. Bekijk hier een van zijn leukste filmpjes
Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad, en binnenkort verschijnt er weer een nieuw artikel!  


Elias Marseille 

Reacties

Populaire posts