5 redenen waarom Cara Delevigne voor heel veel meisjes een rolmodel is.
Cara Delvigne is hot. Ze was topmodel, en ze speelt de hoofdrol in de nieuwe John Green film Paper Towns. Ze is BFF's met Taylor Swift en Kendall Jenner. Verder heeft ze zich met een ongelooflijke charme wereldwijd geliefd gemaakt 
En als je deze aantallen volgers hebt                                                                                                                      


Kun je rustig stellen dat Cara Delevigne voor heel erg veel jongeren ( eigenlijk vooral meisjes) een rolmodel is. Maar waar komt deze populariteit vandaan? Wat zorgt ervoor dat deze enorme aantallen meisjes juist haar willen volgen? Ik denk dat daar een paar redenen voor zijn:  
                                             

                                                                     1    Ze durft zichzelf te zijn.

Cara Delevigne is niet snel beschaamd, ze vertelt vrijuit over persoonlijke problemen. Zo vertelde ze vrij recent nog heel open over de problemen die ze had als tiener. Ze was als tiener namelijk suïcidaal. Dit verbergt ze niet, maar ze praat er openlijk over en geeft ook advies aan meisjes die hetzelfde meemaken.

Iets waar ze ook heel open over is, is het feit dat ze op mannen én vrouwen valt. Iets wat ik heel erg gaaf vind, omdat er maar heel weinig beroemde vrouwen die hier openlijk voor uit komen. hierdoor hebben meisjes die over hun geaardheid twijfelen opeens een voorbeeld. Iemand die ook nog eens een sekssymbool is, en door vele jongens én meiden aanbeden wordt.


Cara Delevigne met haar vriendin en zangeres Saint Vincent
                                                       


                                                                            2 Ze is ontzettend knap

Het valt niet te ontkennen dat tieneridolen uitzonderlijk knap zijn. Aan deze vereiste voldoet ze ruimschoots. Ze is voor ongeveer elk groot modemerk model geweest, en wordt wereldwijd geadoreerd door miljoen mannen ( waar ik er een van ben).

   


                                                                                  3 ze heeft humor

Delevigne is gezegend met een geweldige dosis humor. Hierdoor merk je ook duidelijk dat ze zichzelf niet zo serieus neemt. En dat is verfrissend. Op een rode loper is ze ook constant bezig met grappen en grollen, en weet ze er ook nog eens adembenemd uit te zien. Er zijn er maar weinig die haar dat na doen.
          

                                               
                                                                                    4 Ze is een multitalent

De lijst met dingen die ze kan wordt elk jaar langer. Was ze eerst alleen model, niet lang daarna bleek dat ze ook nog eens geweldig kon zingen. In 2012 maakte ze haar debuut op het witte doek. Dit is natuurlijk helemaal niet slecht als je zoveel in de aandacht staat. Je kan het steeds over iets nieuws hebben. En ook laat je zien dat je jezelf steeds meer ontwikkeld. Dit steekt aan en inspireert.

           


                                                                                     5 de wenkbrauwen

Van iets wat misschien wel een enorm nadeel had kunnen zijn, maakte zij haar handelsmerk. De wenkbrauwen van Cara Delevigne zijn misschien nog wel bekender dan zij zelf. Ze vertelde vorig jaar in een interview dat ze zich vroeger altijd schaamde voor haar wenkbrauwen. Maar toen ze ouder was, accepteerde ze dat ze er nou eenmaal zo uitzagen en werd ze er trots op. Het zorgde ervoor dat ze opviel, en dat ze zich onderscheidde van de rest. En zo werd het haar handelsmerk.Elias Marseille

Reacties

Populaire posts