62% van kijkers vindt dat Clinton het debat gewonnen heeft


OH YEAH! Een poll van CNN heeft uitgewezen dat het televisiepubliek vind dat Hillary Clinton het debat gewonnen heeft. 62% van de stemmers vond dit. Dat is een ongelooflijk hoog getal voor haar, en wat mij betreft volkomen verdiend. 

Als je bijvoorbeeld kijkt naar deze samenvatting van de New York Times, zie je ook dat Clinton meer sterke momenten had dan Trump:
http://www.nytimes.com/2016/09/27/us/politics/presidential-debate.html?action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=span-abc-region&region=span-abc-region&WT.nav=span-abc-region&_r=0

Ik vond persoonlijk dat Trump zich dan wel verbaal staande hield, maar niet echt antwoord gaf. En mensen vonden denk ik hierom dus dat Clinton het debat gewonnen heeft.


Elias Marseille

Reacties

  1. Leuk Elias,

    Ben het je eens dat mevrouw Clinton veel inhoudelijker en rustiger was, hoewel de heer Trump zich voor zijn doen redelijk gedroeg (hij probeert zich denk ik echt meer als een staatsman te gedragen). Het is bizar dat blijkbaar drie debatten bepalend gaan zijn voor wie het Witte Huis gaat veroveren. Het zegt veel over de hedendaagse campagnecultuur die veel meer weg heeft van een populariteitspoll dan dat kiezers een inhoudelijk afgewogen oordeel vellen.

    Ik heb alleen de highlights gezien, maar het lezen van jouw liveverslag geeft veel extra informatie.

    Groet, Vincent

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts